Für Viiiieeeeele:
200g weiße Schokolade
100g getrocknete Cranberrys
100g Pekannüsse
300g Butter
250g Zucker
2 Pack. Vanillinzucker
1/2 TL Salz
2 Eier
400g Mehl
2 TL Backpulver
2 TL Backpulver
Die Schokolade und die Nüsse Hacken. Danach Butter, Zucker, Vanillinzucker und Salz cremig rühren. Die Eier unterrühren. Mehl und Backpulver gemeinsam vorsichtig unterheben. Letztendlich die Cranberrys, die Schokolade und die Nüsse unterheben.
Mit 2 Löffeln etwa walnussgroße Teigbällchen mit viel Abstand auf ein Blech legen und im vorgeheizten Ofen (150°C Umluft) ca. 15 min goldgelb backen. Die Cookies etwas auf dem Blech abkühlen lassen, dann auf ein Rost legen und komplett abkühlen lassen (wenn sie warm sind, sind sie noch weich).
_______________________________________________________________
White Cranberry Pecan Cookies
For many many many…:
200g of white chocolate
100g of dried cranberries
100g of pecan
300g of butter
250g of sugar
2 packs of vanilla sugar
½ teaspoonful of salt
2 eggs
400g of flour
2 teaspoonfuls of baking powder
How to do it:
Chop the chocolate and the pecans. Stir the butter, sugar, vanilla sugar, and salt till creamy. Stir the eggs in. Stir flour and baking powder in. Now stir the cranberries, chocolate, and the nuts in.
Form small balls of the dough (walnut size), put them on a baking sheet with much space between the balls, and put the sheet into the pre-heated oven (150°C convection oven) for 15 minutes. Let the cookies cool down on the sheet, then put them on a grill until they are completely cold (be careful: they might still be soft)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen