Sonntag, 26. Juni 2011

Joghurt-Limetten-Creme


Für 4: 

2 Blatt Gelatine
100ml Limettensaft
60g Zucker
300g Naturjoghurt
250g Sahne
Limettenzesten von einer unbehandelten Limette

Die Gelatine in kaltem Wasser einweichen. Den Limettensaft mit dem Zucker in einem Topf erhitzen, die Gelatine ausdrücken und unter den Limettensaft rühren und auflösen. Den Joghurt und die Limettenzesten unterheben und alles abkühlen lassen.
Die Sahne steif schlagen und unter die Creme heben. Alles mind. 2 Stunden kalt stellen.

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Yoghurt-lime cream


For 4 persons:

2 gelatine sheets

100ml of lime juice

60g of sugar

300g of natural yoghurt

250g of cream

2 lime zests of an untreated lime



How to do it!

Soak the gelatin in cold water. Put the lime juice and the sugar into a pot and boil it, squeeze the gelatin out, and stir it in the lime juice. Fold the yoghurt and the lime zests into it and let it cool down. Whip the cream and fold it into the rest. Put the cream into the refrigerator for at least 2 hours.

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