Sonntag, 1. Mai 2011

Tomaten-Shooter

Als Starter ein Shooter!

Für 4: 
1,5 kg reife Tomaten
1/2 Chilischote
1 TL Salz
1 EL Zucker
4 Scheiben Bacon
2 EL Olivenöl


Die Tomaten waschen und entstielen, grob zerkleinern und dann mit dem Pürierer zerkleinern. Den Püree in ein feines Sieb geben und abtropfen lassen. Das kann ein paar Stunden dauern.
Die Chilischoteentkernen und mit dem Tomatensaft in einen Topf geben und aufkochen lassen. Die Flüssigkeit auf die Hälfte einkochen lassen. Mit Salz und Zucker abschmecken. 
Den Bacon auf einen Zahnstocker "auffädeln" und in einer Pfanne mit dem Olivenöl anbraten. Anrichten.

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 A shooter as a starter!

Ingredients for 4 persons:
1,5 kg of ripe tomatoes
½ chili
1 teaspoonful of salt
1 tablespoonful of sugar
4 slices of bacon
2 tablespoonfuls of olive oil


How to do it:

Wash the tomatoes and put the stem out. Chop them first, then mince them using a blender. Now give the purée into a sieve and leave it to drain. This can take a few hours!

Put the stem out of the chili and give it into a pot. Add tomato juice and bring it to the boil. Reduce the liquid to half the volume by cooking it. Now season it with salt and sugar. Now string the bacon on a toothpick, give it into a pan, and add the olive oil. Fry it until brown. You are done!



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